Instagrami ka raportuar sërish probleme mbrëmjen e sotme. Kjo është hera e dytë që ky aplikacion raporton probleme brenda kësaj jave.

“Down Detector” thotë se rreth 11.000 mijëra përdorues të Instagramit kanë raportuar probleme, në lidhjen e serverit dhe burimin e lajmeve.

Raportet e fundit të Instagram vijnë si pasojë e një ndërprerjeje të madhe në fillim të kësaj jave, e cila preku të gjitha aplikacionet në pronësi të Facebook.Të hënën Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp dhe Instagram pësuan ndërprerje të mëdha, ngjarje që preku miliona përdorues.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here