Në përmbyllje të bashkëbisedimit me studentët e univeristetit të Prishtinës, nuk munguan batutat e kryeministrit Edi Rama.

Në një moment Rama i dha fjalën një studeteje, ndërsa kjo e fundit nuk i bëri pyetje, por e komplimentoi duke i thënë:

“Kur ju dilni ne television dukeni si ikonë e modës. Nuk kam pyetje, vetëm komplimenta”.

“Kur ti ka dhënë zoti të gjitha dhe nuk ka nevojë me u saju, por sajohesh kur s’í ke të gjitha.Vjen nga halli kjo gjë”, iu përgjigj Rama me nota humori studentes.

“Tani në mandatin e tretë do të bëhem Kosovar vetë. Mos kini frikë se nuk od të vij këti të kërkoj vota, as fushatë nuk do të bëj”, tha më tej Rama.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here