Pas shumë debatesh dhe diskutimesh mes deputetëve të opozitës dhe mazhorancës, sapo është miratuar buxheti për vitin 2022.

Në këtë mënyrë janë rrëzuar propozimet dhe amendamentet e propozuara, si nga ish-zv.kryeministri Erion Braçe, edhe LSI-ja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here