Fifi është ndër këngëtaret më të dashura për publikun shqiptar, e ndërkohë ndër vajzat që gjithmonë i dërgojnë mesazhe lidhur me peshën e saj, për të qenë pak më e dobët, për të nisur palestrën apo diçka tjetër.

Duke folur “Në Kurthin e Piter Pan”, Fifi është pyetur nga fëmijët për peshën dhe ajo është shprehur se bullizmin e ka ndjerë deri në moshën 20-vjeçare, kur e kuptoi se ekrani do ata që janë të vërtetë dhe jo që bëjnë të pamundurën për dukur dikush tjeter.

“Unë jam rritur duke më thënë lloj-lloj për peshën, për kilogramët, ma kanë prurë shpirtin në majë të hundës. Por kam punuar fort me vetëbesimin dhe kam punuar shumë me veten që të mos dëgjoj askënd. Prandaj jamë bërë kjo që jam sot. Kam qenë një prej personave që kam provuar bullizmin në mënyrë të hapur deri në moshën 20-vjeçare. Nuk ka mbetur njeri pa thënë “s’mund të bëhesh këngëtare, s’të do televizioni me tule” etj. Me tule, pa tule, unë u bëra. Ndaj edhe ëndrrën nuk duhet ta ndalësh me ca kg më shumë apo më pak…”, – tha Fifi duke shtuar se “ata që duan ta bëjnë, le ta bëjnë për veten e tyre, por të mos ia injektojnë rinisë, sepse nuk e keni idenë sa shumë lëndoni një njeri dhe sa dëm i bëni. Planet e atij lart s’mundem t’i përziej… Ata që do na duan, le të na duan ata që jemi këtu brenda…”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here