Përveç fustanit e këpucëve një nga dilemat më të madha për raste ose evenimente të ndryshme janë flokët. Si ti rregullojmë flokët ose a shkon ai model me evenimentin ose fustanin?

Më poshtë do gjeni disa modele që përshtaten me çdo fustan dhe për çdo rast.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here