A keni qenë ndonjëherë të frustruar me dikë që refuzon të kërkojë falje kur është e qartë se duhet? Po sigurisht. Të gjithëve u ka ndodhur. Pse është kaq e vështirë për disa të thonë “më fal”? A luajnë yjet një rol? Kështu duket. Ja pse, sipas astrologjisë.

Demi

Kur një Dem bën diçka që ai mendon se është e drejtë, ndryshimi i mendjes është po aq i vështirë sa të lëvizësh një mal. Një Demi e di shumë mirë pse bëri atë që bëri. Edhe për shkak të kësaj, ai shpesh e konsideron veten të justifikuar në veprimet e tij. Por mos u shqetësoni, edhe pse ai ndoshta nuk mendon se ka ndonjë arsye për të kërkuar falje, ai nuk do të preferonte të sakrifikonte lidhjen e tij afatgjatë për një grindje.

Luani

Kur jeni aq zbukurues, ekspresiv dhe dramatik sa një luaneshë, jo të gjithë mund të jenë në harmoni me personalitetin tuaj të madh. Meqenëse Luani është i njohur për atë që e konsideron veten më të rëndësishmin nga të gjithë, ai tenton të harrojë të marrë parasysh ndjenjat e të tjerëve. Sidoqoftë, një Luan mendon se është e padrejtë të kërkosh falje për atë që është ai që është. Në mendjen e tij, ose mund ta duash ose ta urresh. Varet nga ju.

Akrepi

Në thelbin e mendjes së Akrepit është dëshira për të ruajtur fuqinë. Kjo cilësi është më e dukshme në marrëdhëniet e tij, pasi ai e urren plotësisht ndjenjën e të ndjerit si një partner i varur. Edhe pse ai vepron si një prishës gjatë një zënke, ai është i njohur për shqetësimin e situatës dhe përqëndrimin në atë që ju po bëni për ta detyruar atë të veprojë si një prishës. Në mendjen e tij, duhet ta dini paraprakisht se ajo që po bëni e zemëron atë.

Ujori

Nëse prisni një falje nga një Ujor, ai me siguri do të qeshë dhe do të mendojë se jeni qesharak. Në fakt, ndoshta do të thotë që edhe ti të rritesh. Në mendjen e një Ujori, ju ndoshta dukeni shumë të ndjeshëm ndaj diçkaje që nuk është aq e madhe. Ai me siguri do t’ju injorojë. Sidoqoftë, nëse mund të vërtetoni se ajo që ai po bën është kundër vlerave të tij ose është hipokrite, ai me siguri do të pranojë se ka gabuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here