Lënia e bukës në bdollap nuk është një gjë e shëndetshme.

Përkundrazi, disa rekomandojnë që buka duhet të ruhet në frigorifer. Kjo, me arsyetimin që të ruhet freskia e saj.

Një nga arsyet më të rëndësishme pse nuk duhet ta mbani bukën në dollap është sepse ajo do të marrë myk lehtë. Temperatura e dhomës është temperatura ideale që myku të rritet dhe zhvillohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here