Në studion e Shqipëria Live në ekranin e Top Channel, u zhvillua një debat mes dy vajzave të cilat punojnë si striptiste përballë një paneli “moralistësh”.

Vajzat e quajnë punë, si çdo profesion tjetër kërcimin që ato bëjnë, ndërsa të ftuarit këmbëngulën për të kundërtën. Agimi Baçi i ftuar në studio replikoi: Për kërcim njerëzit shkojnë në balet, kur shkoj të klubi , tani atje shkohet për tjetër qëllim, jo vetëm për kërcim.

Njëra nga vajzat iu përgjigj: “Tjetër gjë bëjmë ne, tjetër është kërcimi klasik, pastaj ky është kërcim i zhveshur. Tani njerëzit zgjedhin vetë ku do shkojnë.

Miron Çako, teolog u shpreh: ky është qëllimi, që provokon ndjenja seksuale, tani për veshjen. Veshja është dinjitet te njeriu, dhe kjo na dallon nga kafshët. Unë nuk e kam personale e kam si koncept.

“Do ketë devijanca patjetër, ne nuk jemi për të bërë moral, por në fund ajo se ato cka bëjnë nuk është e dinjitetshme. Ato nxiten nga aspekti financiar”, vazhdoi debati nga paneli. Ndërkohë që njëra nga vajzat u përgjigj: Unë jam në punë aty. Sa për punën e të brendshmeve, ka plot që dalin si ne edhe ato klasike. Cfarë dmth kjo, që ato po shesin trupin?”.

Të pyetura se çfarë i lejohet klientit ato thanë: Tani klienti lejohet të shikojë, të japë bakshishe, jo të na prekë. Në punën që ne bëjmë duhet të jesh e lirë dhe ka të bëjë pamja, duhet të jesh mbi 18. Gocat janë në universitet shumica.

Ndërkohë Albatros Rexha i pyeti për raportin me jetën private. “Fakti që ne punojmë si striptiste s’do të thotë që nuk kemi jetë personale. Ata janë mendjehapur”, tha vajza.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here