Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko konfirmohet pozitiv me koronavirus.

Sipas ABC Nevvs ai ka nisur karantinën e detyrueshme ndërkohë që mësohet se nuk ka qenë paradite në një aktivitet online të Bankës së Shqipërisë.

Më herët sot pozitive u konfirmua dhe ministrja e MIE, Belinda Balluku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here