Konkurrentja e “Për’puthen” nga qyteti i Skraparit, Iriada Shahollari, tërhoqi vëmendjen e të gjithëve kur hyri për herë të parë në programin e dashurisë, për shkak të fizikut të saj.

Iriada , e njohur më së shumti si Ada, e ka pranuar dhe vet se ka bërë ndërhyrje plastike, madje vetë ajo punon si infermiere esteiste.

Duke qenë se Për’puthas-it janë gjithmonë në qendër të vëmendjes, ndjekës të ndryshëm kanë kërkuar në rrjet sesi mund të dukej 28-vjeçarja para operacioneve plastike.

Vetë Ada i ka disa foto në rrjetin e saj në Instagram para operacioneve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here