Kreu i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë Bujar Spahiu i ftuar në emisionin “Real Story” në “News 24” deklaroi se Nata e Kadrit është më e vlefshme sesa 1000 muaj jete.

Spahiu u shpreh më tej se Zoti jep udhëzime të drejta për të fituar jetën e përtejme.

“Nata e Kadrit është më e vlefshme se 1000 muaj, sa një jetë njeriu. Zoti zbriti këtë sure për njerëzit. Zoti ka përcaktuar se cfarë është gjë e mirë dhe cfarë është gjë e keqe. Zoti është sqarues i rrugës së drejtë, i normave, i ndërgjegjës dhe dallues i të drejtës nga e shtrembëra.

Zoti jep udhëzime për një jetë më të mirë, që mund ta jetojmë më bukur e më mirë. Zoti jep sfidat për të fituar botën e përtejme. Njeriu duke agjëruar i bën fre shumë gjërave. Agjërim do të thotë të kufizosh veten nga të ngrënit dhe të pirit për hir të Zotit”, tha Spahiu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here