Pak javë pas aksioneve në Bashkinë e Lushnjes dhe në Ministrinë e Brendshme, SPAK dhe krimi ekonomik kanë zhvilluar një aksion ditën e sotme në zyrën e hipotekës në Tiranë.
Policia e Shtetit është duke zhvilluar një operacion në Tiranë, konkretisht pranë Hipotekës ku mësohet se po ekzekutohen masa sigurimi të lëshuara nga SPAK.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here