Është ndarë nga jeta aktorja Shpresa Bërdellima.

Aktorja që u bë e famshme për publikun shqiptar në filmin “Vajza me kordele të kuqe” mbylli sytë përgjithmonë në moshën 60-vjeçare.Aktorja vuante prej dy vitesh nga një sëmundje e rëndë. Aktorja Shpresa Bërdëllima mbahet mend për rolet e saj të spikatura në dhjetra filma dhe shfaqje teatrore, disa prej të cilave janë: Vajzat me kordele të kuqe (1978)… zonjusha Gajtani

 Përtej mureve të gurta (1979)… Asimeja Era e ngrohtë e thellësive (1982)… Vali Kur hapen dyert e jetës (1986)… Liza Kur ndahesh nga shokët (1986)… Zana Të shoh në sy (1986)… bashkeshortja e z. Mina Mirela (telekomedi) – (1988), Mirela Flutura në kabinën time (1988)… Keti Shpresa Bërdëllima lindi në Tiranë, më 11 prill 1959.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here