TiranaNewsTiranaNews
  • Kreu
  • Aktualitet
    • Politikë
    • Kronikë
    • Rajon&Bota
    • Ekonomi
  • Lifestyle
    • Shëndeti
    • ShowBiz
    • Horoskopi
    • Kulinari
  • OPED
  • Sporti
  • Teknologji
Të fundit

E nxori Dea në nominim, Efi largohet nga Big Brother VIP

00:27 / February 5, 2023

Publiku kap “mat” produksionin e “BBVA”, ja çfarë shkruhej në zarfin e Dea Mishel

23:46 / February 4, 2023

Përplasje fizike në fushë, Ronaldo i nervozuar sulmon kundërshtarin

22:32 / February 4, 2023

Xhonatan lë shtëpinë e BBV, pas pak eliminohet një tjetër banor

22:14 / February 4, 2023

Urinimi gjatë sfidës/ Amos: Luizi s’ka këllqe por Armaldos nuk i tolerohet, është njeri i arteve

21:57 / February 4, 2023
Facebook Twitter Instagram
  • Kontakt
  • Politikat e privatesise
Facebook Twitter Instagram
TiranaNewsTiranaNews
  • Kreu
  • Aktualitet
    • Politikë
    • Kronikë
    • Rajon&Bota
    • Ekonomi
  • Lifestyle
    • Shëndeti
    • ShowBiz
    • Horoskopi
    • Kulinari
  • OPED
  • Sporti
  • Teknologji
Abonohu
TiranaNewsTiranaNews
Shëndeti

Lajme të këqija për adhuruesit e parmixhanos

13:38 / January 15, 20231 Min Lexim
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Shpërndaje
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Në mbarë botën ka shumë njerëz të cilët preferojnë që çdo gjë ta shoqërojnë me pak djathë parmixhano. Disa e përdorin për ta spërkatur mbi makarona. Me informacionet më të fundit, jemi të sigurt që do të ndryshoni mendje pasi të zbuloni se si është bërë ky lloj djathi.

Rezulton se parmixhani nuk është bërë njësoj si shumica e djathërave tradicionalë, që bëhen pikërisht nga qumështi i lopës. Në vend të kësaj, njerëzit u tronditën kur zbuluan se kjo varietet është bërë nga stomaku i një viçi ose qengji. Ai kombinon qumështin, kripën dhe mullëzën, e cila është enzima e marrë nga stomaku i kafshëve të vogla dhe ato zakonisht theren gjatë procesit.

Njerëzit ishin të neveritur nga zbulimi në fjalë, sa e konsideruan si diçka të tmerrshme, ndërsa ngriti pyetjen se përse njerëzit duhet të hanë të vegjlit e viçit apo të qengjit. Pati edhe nga ata që i dolën në “mbrojtje” kësaj gjëje, duke thënë se shumë marka të njohura përdorin mullëz artificiale.

parmigiana
Shpërndaje. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Postime te ngjashme

“Mrekullitë” që i ndodhin organizmit kur konsumoni bajame

21:42 / February 4, 2023

Pse na duket sikur biem nga lartësia kur flemë gjumë?

21:30 / February 3, 2023

Një kardiologe tregon 5 ushqimet më të mira për të ulur kolesterolin

18:58 / February 3, 2023

Situata e COVID-19 në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit

18:44 / February 3, 2023
Shto koment

Lini një koment Cancel Reply

Posta Shqiptare
Tirana News
LABRISA - Boutique Hotel
Tirana News Tirana News
GLOBAL SECURITY
Raporto Tani
Kryesoret

E nxori Dea në nominim, Efi largohet nga Big Brother VIP

00:27 / February 5, 2023

Publiku kap “mat” produksionin e “BBVA”, ja çfarë shkruhej në zarfin e Dea Mishel

23:46 / February 4, 2023

Xhonatan lë shtëpinë e BBV, pas pak eliminohet një tjetër banor

22:14 / February 4, 2023

Urinimi gjatë sfidës/ Amos: Luizi s’ka këllqe por Armaldos nuk i tolerohet, është njeri i arteve

21:57 / February 4, 2023
Raporto Tani
Te fundit

E nxori Dea në nominim, Efi largohet nga Big Brother VIP

00:27 / February 5, 2023

Publiku kap “mat” produksionin e “BBVA”, ja çfarë shkruhej në zarfin e Dea Mishel

23:46 / February 4, 2023

Përplasje fizike në fushë, Ronaldo i nervozuar sulmon kundërshtarin

22:32 / February 4, 2023
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Tirananews.al do të përçojë nga ju dhe për ju Shqipërinë, të djeshmen dhe të sotmen e saj. Lajme të paanshme, analiza të thelluara dhe argëtim i larmishëm

Facebook Twitter Instagram Pinterest YouTube

Abonohu për më të fundit

Merni lajmet e fundit nga TiranaNews

© 2023 TiranaNews. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
  • Kontakt
  • Politikat e privatesise

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.