Deputeti socialist Ditmir Bushati e cilëson të pavërtetë lajmin e  botuar në një portal në Kosovë i cili  shkruante se ish-ministri shqiptar ka aplikuar për shtetësi të Kosovës dhe do të jetë kandidat i Lëvizjes Vetëvendosja në Kosovë.

Përmes një reagimi në twitter, Ditmir Bushati shkruan se ky lajm është mashtrimi i radhës.

“Lajmi” i botuar në një portal në Kosovë është thjesht mashtrimi i radhës. Kushdo që qëndron pas këtij mashtrimi, i uroj suksese në jetë! #fakenews”, shkruan deputeti Ditmir Bushati.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here