Mijëra makina luksoze duke përfshirë Ferrarin, Lamborghinin dhe Bently, janë të mbuluara nga pluhuri, pasi janë braktisur nga pronarët e tyre, në një varrezë me vendndodhje në Dubai.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here