Janë 13 izraelitë që kanë pësuar paralizë të fytyrës pasi morën dozën e parë të vaksinës së Pfizer për Covid-19.

Sipas zyrtarëve vendas, numri mund të jetë më i lartë, ndërkohë që rasti ndodh një muaj pasi Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave raportoi raste të ngjashme, por shtoi se nuk ishin të lidhura me vaksinën.

“Për të paktën 28 orë kam ecur me paralizë të fytyrës. Nuk mund të them se u zhduk plotësisht më pas, por përveç kësaj nuk kisha dhimbje të tjera, përveç një dhimbje të vogël ku ishte injeksioni”, tregoi një izraelit që u përball me efektin anësor të vaksinës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here