Në qarkun Gjirokastrës, sipas informacioneve të marra nga emergjencat e bashkive situata paraqitet pa probleme madhore.

Gjate natës kane 15 mm reshje shiu ndërsa reshje të lehta ka pasur edhe gjatë mëngjesit të sotëm. Rrugët janë të hapura dhe nuk paraqiten probleme në qarkullim.

Megjithatë në disa zona si pasojë e motit të keq është ndërprerë energjia elektrike. Konkretisht pa energji elektrike janë Luftinje dhe Buzi në bashkinë Memaliaj.

Për sa i përket Lumit Vjosa është në shtratin e tij dhe nuk përbën shqetësim. Ndërkohë Emergjencat civile janë në ndjekje të situatës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here