Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj i ka shprehur ngushëllime familjes së skulptorit Arben Bajo.

Duke e cilësuar një artist të rrallë, Veliaj thekson se Shqipëria humbi një nga skulptorët më të mirë dhe Tirana një nga qytetarët më fisnikë.

“Pas betejës me virusin e pabesë, Shqipëria humbi një nga skulptorët më të mirë, Akademia një nga profesorët më të përkushtuar, Tirana një nga qytetarët më fisnikë!

Ngushëllime familjes së Arben Bajos në ditën më të vështirë – kryelartë për një prind, partner e artist të rrallë! “,shkruan Veliaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here