Një nënë e 4 fëmijëve rrëfeu ditën e sotme në programin “Historia ime”, në Tv Klan historinë e vështirë dhe vuajtjet që i është dashur të kalojë.

Kur ishte 17 vjeç, u largua nga shtëpia me të dashurin e saj drejt Greqisë sepse familja nuk e pranonte lidhjen e tyre. Marrëdhëniet me familjen u ndërprenë dhe ata nuk i qëndruan pranë, as kur ajo solli në jetë fëmijët e saj.

Ema kthehet në Shqipëri dhe jeton me vjehrrën e saj, ndërsa bashkëshorti qëndroi jashtë shtetit.

Pavarësisht se gjendja ekonomike nuk ishte e mirë, ai nuk e linte të punonte. Në vitin 2016, bashkëshortin e saj e arrestojnë.

Gjendja në familje u vështirësua edhe më tepër, pasi ajo vazhdimisht kishte probleme me vjehrrën. Ema pretendon se vjehrra e dhunonte psikologjikisht dhe fizikisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here