Ndryshe nga sa thuhet nëpër “legjendat urbane”, raportet e mrekullueshme me nënën e partnerit, vjehrrën, nuk janë të pamundura. Sikundër e dimë tashmë, Sara Hoxha dhe Xheraldina Vula janë një shembull i vërtetë për çdo marrëdhënia vjehrrë-nuse dhe këtë gjë na e kanë dëshmuar shpesh.

Madje, në intervista Xheraldina ka thënë se Sarën nuk e konsideron si nuse, por si vajzën e saj, duke dëshmuar kështu një marrëdhënie të ngushtë me njëra-tjetrën. Ajo ka thënë se është thjesht “nuse yll” dhe shumë e afërt me të. Por, e keni pyetur ndonjëherë veten se si ia ka vjedhur zemrën dhe si e impresionon Sara Xheraldinën?

Së fundmi, Sara ka ndarë një “nga sekretet” me ndjekësit e saj në Instagram dhe është pikërisht gatimi. Ajo ka përgatitur krepa dhe Xheraldina i ka pëlqyer aq shumë sa i ka ndarë në Instastory, duke shkruar “Të bëra nga Sara”. Kjo e fundit e ka rishpërndarë në llogarinë e saj, duke shkruar: “Si të impresiononi vjehrrën!”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here