Disa janë nostalgjikë, të tjerë nuk e kanë idenë se si pushohej vite më parë.

Për të gjithë, shihni më poshtë një galeri fotosh se si pushohej në verë te Shkëmbi i Kavajës në vitin 1970.

Fotot i ka publikuar Arkivi Qendror, me kete shenim: Gushti është, përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit. Mirëpo, disa prej nesh, që ende duhet të ndodhen në punë, ëndërrojnë për pushime, shfletojnë mes fotografive të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme. Në foto: plazh, Shkëmbi i Kavajës, Durrës, 1970.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here