Avokati Spartak Ngjela i ftuar në emisionin “Open” deklaroi se do të kemi zgjedhje të parakohshme.

Por sipas Ngjelës, zgjedhjet e parakohshme do të bëhen pasi të ngrihet Prokuroria e Posaçme.

“Rama do të largohet dhe do të ketë zgjedhje të parakohshme të pashmangshme, por zgjedhjet do të bëhen pasi të ngrihet Prokuroria e Posaçme. Ndërhyrja e Amerikës ka treguar se kur ata duan ta bëjnë reformën e bëjnë. Kemi rastin e Hong Kongut. Tani këta nuk e duan, qoftë këta që protestojnë qoftë ata që qeverisin se kanë frikën e tyre”,-u shpreh Ngjela.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here