AppleMark

Një ditë pas dështimit të negociatave, Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që të nisë ditën e tij me një postim të ndryshimit të Pazarit të Korçës.

Në rrjetin e tij social, Rama poston një foto të situatës së dikurshme të Pazarit dhe gjëndjes së tanishme pas rikonstruksionit të tij.

Kreu i qeverisë shkruan se mbetet shumë për t’u bërë ende, aqsa ka edhe shumë për të humbur, nëse kjo qeveri ndalet sot, duke bërë indirekt, një devizë me kërkesën e opozitës për qeverinë teknike. /TiranaNews/

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here