Sipas informacioneve bëhet me dije se një grua është vetëdjegur në oborrin e banesës së saj në fshatin Hundëkuq në Gjirokastër.

Viktima është një grua e moshës së tretë, e identifikuar si Olimbi Koleta.

Nuk dihen ende shkaqet e kësaj ngjarje të rëndë, dhe as çfarë e ka shtyrë gruan që ka gjetur vdekjen të ndërmarrë aktin e rëndë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here