WhatsApp ka arritur një tjetër objektiv, duke regjistruar në të gjithë botën 2 miliardë përdorues, i dyti pas Facebook që ka 2.5 miliardë.

“Bisedat private që dikur ishin të mundura përballë, tani mund të ndodhin në distanca të mëdha përmes bisedave të momentit dhe videotelefonatave nga njëri cep i botës në tjetrin. Për ne është nder dhe kënaqësi e madhe që kemi arritur këtë objektiv”, shkruan kreu i kompanisë, Mark Zuckerberg.

“Çdo mesazh privat i dërguar përmes WhatsApp mbrohet nga kriptografia end-to-end. Kriptografia e fortë vepron si një bllok digjital i pashkatërrueshëm që mban të sigurtë informacionet e dërguara dhe ju mbron nga hakerat”, ka thënë kompania.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here