Këngëtarja shqiptare Bebe Rexha është një ndër emrat më të lakuar në mbarë botën, e cila na ka bërë krenarë anë e mbanë botës me talentin e saj.

Këngëtarja ka ndarë në Instagram një foto të vjetër nga fëmijëria kur ka qenë në moshën 8-vjeçare.  Bebe shfaqet me flokët e zeza të gjata, dhe këto tipare të ëmbla kur ka qenë e vogël duket se vazhdon t’i ruajë dhe sot.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here