OSHEE ka një njoftim për banorët e Tiranës lidhur me një stakim energjie për 2 orë në datën 7 prill.

Sipas OSHEE, punimet kryhen në NST Tirana 1, dhe pa energji elektrike do të mbeten pjesërisht rrugët ‘’Mine Peza’, ‘’Manastiri i Ri’’, “Don Bosko”,  zona rreth Pallatit të Sportit ” Asllan Rusi”, “Pandi Dardha”,  “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti”, ” Ndre Mjeda”, “Kongresi i Lushnjes”, “Rruga e Durrësit”, “Muhamet Gjollesha”, “Artan Lenja”, ” Bab Rexha”, Pallatet Haëai, Pallatet Karavani

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here