Krahas iPhone 12 dhe iPhone 12 mini, Apple ka sjellë edhe iPhone 12 Pro, dhe iPhone 12 Pro Max për nevojat e profesionistëve të fotografisë dhe jo vetëm.

Çmimi i iPhone 12 Pro do të fillojë nga $999 ndërsa ai iPhone Pro Max do të fillojë nga $1099.

Të dyja këto pajisje kanë një memorie të brendshme që nis nga 128GB, dhe mund të fillojnë të shiten nga 23 tetori. Dy iPhone 12 e tjerë do të pasojë më 13 nëntor.

Më shumë rreth tipareve të kamerave: iPhone 12 Pro do të filmojë në Dolby Vision HDR. Nëse nuk e dini se çfarë do të thotë kjo, ndoshta nuk keni nevojë për të, por ka video-grafë që do të gëzohen shumë për këtë tipar.

Me dy pajisjet Pro do të gjeni edhe ekranin më të madh të iPhone-ve, iPhone 12 Pro është i pajisur me një ekran OLED Super Retina XDR 6.1 inç dhe iPhone 12 Pro Max që ka ekranin më madh 6.7 inç.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here