Një sërë raportimesh kanë mbërritur nga e gjithë bota se të premten WhatsApp ka pasur disa probleme.

Mes ankesave kryesisht ka qenë ajo e pamundësisë për të përditësuar rregullimet e lidhura me privatësinë, pamundësia për të parë nëse një kontakt është online apo kur ka hyrë për herë të fundit dhe “tick” ngjyrë blu që tregon se e ka lexuar. Çdo gjë tjetër punonte në rregull.

Megjithatë ende nuk e dimë nëse problemi ka lidhje me një zonë të caktuar, një operator të caktuar apo një lloj të caktuar smartphone por problemi zgjati për disa orë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here