Horoskopi është shkenca që studion yjet tanë. E kush më mirë se kjo shkencë mund të përcaktojë se si t’i shpëtojmë rutinës dhe t’i shtojmë më shumë ngjyra jetës tonë seksuale.

Sugjerimi ynë është që ju të veproni në bazë të yjeve dhe të provoni pozicionet, të cilat i përshtaten shenjës tuaj.

Më poshtë secila prej tyre e ilustruar:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here