Një prind i papërgjegjshëm është ndaluar nga policia teksa ka qenë duke udhëtuar me makinë, ndërkohë në vendin e parë të pasagjerit ka ulur fëmijën e mitur pa asnjë rrip sigurimi.

Gjatë aksionit të policisë në 24 orët e fundit 11 drejtues automjetesh janë arrestuar nga të cilët 6 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 5 për drejtim mjeti pa leje drejtimi.

Janë pezulluar gjithsej 30 leje drejtimi, nga të cilat 17 për drejtim mjeti me shpejtësi tej normave të lejuara dhe 13 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit apo në gjendje të dehur.

Ndërkohë në 24 orët e fundit gjatë kontrolleve në Tiranë janë goditur dy raste të mitdhënies.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here