Ekspertët e shëndetit kanë këshilluar që, në mënyrë që të mos marrim apo transmetojmë virusin korona, duhet të qëndrojmë të paktën 1.5 metra larg personave të tjera.

Gjithsesi, sipas një shkencëtareje, 1.5 metra nuk janë të mjaftueshme, duhet më tepër distancë. Sipas shkencëtares së Universitetit të Massachusetts virusi mund të udhëtojë për 8 metra dhe të mbetet në ajër për orë të tëra.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here