Arben Ristani shprehet se Partia Demokratike po vuan nga kriza e lidershipit, ndërkohë që ka cituar dhe disa fjalë të ish-presidentëve dhe Presidentit Meta, për Bashën.

Ai tha se mënyra se si Basha mori një vendim të tillë, ishte jo e duhura.

“PD vuan krizën e lidershipit. PD ka pasur një lider që e ka çuar nga humbja në humbje, duke i lënë demokratët për 12 vjet në opozitë, duke krijuar dhe premisat për një opozitë të shtuar dhe pas 12 vitesh. Do i referohesha disa ish-presidentëve të Shqipërisë, Presidentit Topi, i cili ka thënë se Basha është një politikan pa karakter, apo si Nishani i cili e konsideron se një skuth, apo Meta, i cili thotë se ai të gënjen edhe për orën. Për të kaluar më pas me të gjithë kritikët e Bashës, të cilët janë larguar nga partia por që vazhdojnë të artikulojnë të njëjtën gjë për Bashën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here