Një 10-vjeçar në Indi është quajtur “njeri gjarpër” për shkak të gjendjes shumë të rrallë të lëkurës së tij. Gjendja e rrallë bën që Jagannath të heqë lëkurën e tij çdo muaj.

Shtresa e jashtme e lëkurës zhvillon çarje që ngjasojnë me lagështirën e një gjarpri. Ekzistojnë dhimbje akute edhe për një pacient me këtë lloj lëkure. Për të marrë lehtësim nga dhimbja, Jagannath bën dush çdo orë dhe e mban trupin e tij të hidratuar me kremra.

Sëmundja Jagannath po vuan nga nuk është për t’u diagnostikuar ende. Kjo ka çuar në një situatë patetike për familjen duke i lënë ata në ankth. Prabhakar, i cili punon si fermer tha se djali i tij po vuan nga sëmundja që nga fëmijëria.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here