Tifozët do të mungojnë sot në orën 18:00 në stadiumin ‘Air Albania’ ku do të luhet ndeshja kundër Anglisë.

Fizikisht e kanë të pamundur të jenë, për shkak se autoritetet shtetërore nuk lejojnë grumbullimet prej pandemisë së COVID-19.

“Me sytë dhe zemrën te ju”, është mesazhi i shpalosur i TKZ në stadium, ndërkohë që nuk mungojnë as portretet e disa figurave historike të vendit tonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here