Gazetari Baton Harxhiu dhe kontrollori i Rinasit Andel Trebicka kanë replikuar mes tyre gjatë një debati televiziv.

Pjesë nga biseda:

Kontrollori Andel Trebicka: Kam mbajt b*** tënde në ajër për 23 vite të siguritë dhe ti del e më thua mua kush je ti…zoti Fevziu ma thuaj dhe njëherë tjetër pyetje.

Blendi Fevziu: Ja se ka zoti Haxhiu një replikë.

Baton Haxhiu: E para unë nuk bëj bisedë me fjalë të tilla në studio, ki kujdes me fjalorin, unë nuk thashë mos protestoni, por jo në këtë mënyrë. Ju nuk mund ta lini shtetin në mjegull. Vazhdoni grevën por punoni…

Kontrollori Andel Trebicka: Nuk ka logjikë që të punosh e të bësh grevë.

Baton Haxhiu: A e dini ju çfarë përgjegjësie keni marrë…Mund të prisnit edhe dy javë, dhe më pas ta bënit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here