Avokati i njohur Spartak Ngjela ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ngjela ka paralajmëruar arrestimin e parë në politikën shqiptare.

Ai shprehet se Sali Berisha do të marrë goditjen e madhe nga SHBA.

Postimi i Spartak Ngjelës

Dy janë goditje e mëdha që i kanë dhënë antihistorisë së Shqipërisë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës në këta njëzet vitet e fundit.

Cilat janë këto?

Janë: Pavarësia e Kosovës, dhe likuidimi drastik i Sali Berishës

Po Saliu e di këtë?

Sigurisht që e di.

Por, pse ai po reagon me kaq vulgaritet në këtë kohë, pasi është shkarkuar nga Basha?

Sepse mendon të shpëtojë ndonjë gjë nga falimentimi tërësor që i ka ardhur atij dhe të gjithë familjes së e vet, dhe, ndërkaq, ai po hyn në një rrugë me shumë rrezik për të.

Pse, çfarë mund t’i ndodhë ndërkaq?

Një shembull i tillë antiamerikan, sikurse aktiviteti i tanishëm i Saliut, goditet nga gazeta e madhe New York Times.

Dhe?

Aty Departamenti i Shtetit i denoncon botërisht të gjitha bëmat e tij. Ato që i ekspozoi edhe Lulzim Bashës para ca ditësh. Kjo ka ndodhur në raste të tilla.

Dhe, pas kësaj?

Atë që i vjen Saliut, kuptoheni vetë…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here