Një shpërthim eksplozivi është regjistruar këtë të martë në një xhami në Kabul të Afganistanit. Mediat e huaja raportojne se sulmi në xhami u krye ndërsa brenda saj besimtaret ishin duke falur namazin e mbrëmjes. Si pasojee sulmit humben jeten një besimtar dhe imami të njohur, Ayaz Niazi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here