Modeli amerikan, Jeremy Meeks u bë shumë i famshëm në vitin 2014 kur fotoja e tij në rajonin e policisë bëri xhiron e rrjetit.  Tiparet e tij,  veçanërisht sytë bojëqielli dhe buzët e plota bënë që menjëherë të cilësohej si një ndër meshkujt më të bukur.

Së fundmi modeli ndodhej në Zvicër për promovimin e parfumeve të një dyqani. Atje është takuar me një shqiptar dhe të dy kanë bërë shqiponjën me duar.

Jeremy ka qenë shumë i komentuar edhe për jetën private dhe lidhjen me vajzën e biznesmenit Philip Green, Chloe

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here