Një ngjarje e rënde ka ndodhur sot në fshatin Dushnik të Beratit.

Sipas informacioneve të Tirananews.al,  3 persona mësohet se janë bllokuar në një pus të cilin po e thellonin dhe pastronin për ta përdorur për vaditje. (LEXO KËTU)

Gentian Hoxha dhe Kamber Hoxha ka humbur jetën, ndërsa Neim Hoxha është nxjerrë nga pusi me shenja jete dhe është dërguar menjëherë në spital, por nuk ka arritur të mbijetojë.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here