Nëse flini me të brendshme përgjatë kohës kur jeni në gjumë, duhet ta ri-mendoni këtë praktikë.

Sipas këshillave të reja të ekspertit të shëndetit të meshkujve, kjo shkakton probleme shëndetësore.

Dr. Brian Steixner paralajmëroi se burrat që po e bënin një gjë të tillë po rrezikonin që të pësonin probleme të fertilitetit.

Mjeku, i cili është drejtor i Institutit të Shëndetit të Burrave në Grupin e Urologëve nga Jersey, tha se fjetja në të brendshme mund të afektojë kualitetin e spermës.

Kjo ndodh pasi që, sipas tij, zona intime krijon ngrohtësi dhe bëhet vendbanim ideal për baktere.

“Prezenca e madhe e baktereve ka më shumë të ngjarë që lëkura të acarohet apo irritohet”, potencoi Dr. Steixner për Daily Star.

Në anën tjetër, fjetja lakuriq një numër të madh përfitimesh shëndetësore. Kjo praktikë ndihmon balancimin e temperaturës së trupit, i cili ndihmon në uljen e presionit të gjakut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here