Për kontrollin e banesave dhe ambjenteve të banesave të Elton Piklit dhe Oltion Veselit në Krujë janë përdorur qen por edhe metal detector.

Siç mund të shihni në videon e siguruar nga “BalkanWeb”, forcat speciale të Tiranës kanë kontrolluar me imtësi çdo cep të tyre.

Gjithashtu kontrolle janë ushtruar dhe në disa banesa të disa personave të tjerë të dyshuar.

Nuk dihet nëse janë gjetur sende, para apo prova të tjera gjatë këtij kontrolli blic dhe të imtësishëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here