Pak ditë më parë Kryeministri Rama publikoi historinë e Anteos, 13 vjeçarit me aftësi ndryshe që i shpëtoi tërmetit në Thumanë, i cili i shprehu gazetarit të ERTV dëshirën për të pasur dhuratë një Iphone 11.

Pak ditë më pas, ERTV është rikthyer në Shëngjin, në hotelin ku Anteo është strehuar me familjen dhe ku ai ndjek fizioterapinë, për ta surprizuar me dhuratën e tij të preferuar.

Sufali dhe ERTV e surprizuan djalin nga Thumana teksa ai ishte duke kryer fizioterapinë e përjavshme.

“I strehuar bashkë me familjen në hotelin ku i kemi mundësuar edhe fizioterapinë, djali nga Thumana do ta përjetojë këtë 31 Dhjetor me gëzimin e një dëshire të plotësuar falë bujarisë së Lunedës, Drejtoreshës së Shërbimit Social Shtetëror”, shkruan Kryeministri Rama në Facebook.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here