Në video dallohet agresiviteti i 71-vjeçarit Lefter Zhidru, i cili nuk nguron të qëllojë me breshëri automatiku ndaj efektivëve duke rrezikuar jetën e policisë dhe kalimtarëve në rrugë.

Në pamje dallohet edhe snajperi i pozicionuar mbi pallatin përballë banesës së 71-vjeçarit dhe një në rrugë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here