Qytetarët janë konfliktuar me një efektiv policia në një furrë buke në Lushnje. Ngjarja është raportuar me video nga redaksia e “JOQ”, ku shihet se si qytetarët janë dyndur pranë furrës së bukës dhe kërkojnë të blejnë e të furnizohen, duke qenë se nesër nuk do të ketë asgjë hapur.

Është ora 13:20. Mbylle dyqanin dhe lëri të gjithë pa bukë. Lëri të ikin,“- thuhet në video.

View this post on Instagram

🤔

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania) on

View this post on Instagram

Kryeministri të gjejë një zgjidhje!

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania) on

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here