Mustafa Nano tronditi jo pak publikun me deklaratën e tij se kishte shkuar për herë të parë me një mashkull me emrin Mariglen dhe që ishte me origjine nga Kuçova. “Deri sa e bëra për herë të parë atje e kisha mendjen, tek hera ime e parë, çfarë pritmërie, çfarë këshërie epokale. Kurrë nuk ma kishte prerë mëndja se hera ime e parë do të ishte me një djalë nga Kuçova. Me një djalë nga Kuçova që e quajnë Mariglen dhe që është këtu sot. (qesh) Ju nuk duhet të qeshni ma dogjët show-n”, ka thënë Mustafa Nano në show-n e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here