Adhuruesit e makinave mund të bëjnë gjëra ekstreme për të treguar pasionin e tyre.

Një nga ata është dhe Sheik Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, koleksionisti i famshëm i makinave me qendër në Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe që zotëron një mori automjetesh të modifikuara të cilat po ekspozohen në muzeun e historisë jashtë rrugës në Al Madam, Sharjah Emiratet e Bashkuara Arabe.

Por ka edhe shumë të tjerë, siç tregojnë fotot më poshtë, të cilët kanë ndërtuar ose modifikuar automjete, disa janë mjaft të çuditshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here