Dega e Partisë Demokratike në Berat ka njoftuar emrat e emrave që do të votohen si kandidatë për deputetë nga anëtarësia e Partisë në degën e Beratit.

Në listë janë 26 emra që pas votimit do të kalojnë në fazën tjetër të përzgjedhjes.

“Me vendim të Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve, lista e kandidatëve që sipas nenit 62 të Statutit të PDSH përmbushin të gjithë elementët e nevojshëm për ecurinë në karrierë, për përfaqësim politik të Partisë Demokraike, në nivel qendor apo lokal, që kalojnë fazën e dytë dhe I nënshtrohen konsultimit me antarësinë, në Degën Berat, Qarku Berat, është si më poshtë. Keta jane kandidatet per rrethin e Beratit , votimi do te zhvillohet neser ne daten 28”, thuhet në njoftim.

Emrat e kandidatëve

Dega Berat

1. Afize Skendo

2.Alketa Mukavelati

3.Arenc Mjetet

4.Astrit Veliaj

5.Denis Sahatciu

6. Thesari i Dritanit

7.Eno Qana

8.Kasem Mahmutaj

9.Muharrem Hoxha

10.Namir Lapardhaja

11.Oltion Merdari

Dega Poliçan dhe Skrapar

1.ANILA KORONI (POLIÇAN)

2.BAKI BIRAKU (SKRAPAR)

3.PELLUMB NAKO (POLIÇAN

4.RIGERT KAPLLANI (SKRAPAR)

5.ZIJA ISMAILI (SKRAPAR)

Dega Ura-Vajgurore

1.BUJAR HOXHAJ

2.FERDI BRAHUSHI

3.LEDIAN DAJA

4.LILJANA BICA

5.MONIKA QOSJA

Dega Kuçovë

1.ARDIT BENJA

2.DITATE QEVANI

3.FADIL MARA

4.MYSLIM HAXHI

5.SOFIKA JANI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here