Para dy ditësh, futbollisti i njohur shqiptar u bërë baba për herë të parë. Ai dhe Leonita mirëpritën në jetë një vogëlushe, të cilën e quajtën Ayana.

“Prive” ka zbuluar kuptimin e emrit të vecantë.

Ayana është një emër indirekt Kur’anor për vajzat që nënkupton një vajzë e cila ka sy të mëdhenj dhe që është e mprehtë. Rrjedh nga rrënja (sytë) AIN-Y-N, e cila përdoret në shumë vende në Kur’an.

Ndërkohë, në kulturën etiopiane, i njëjti emër nënkupton një ‘lule të bukur’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here